search instagram arrow-down

Archief

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 43 andere abonnees
oktober 2020
M D W D V Z Z
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Spam geblokkeerd

Dank delen

De onverwachte dood van mijn zoon Edgar vorig jaar oktober, veranderde mijn perspectief op alles. Ik ging andere zaken belangrijker vinden, richtte mijn leven opnieuw in en vertrok naar Curaçao waar ik nu woon. Het gaat goed met me, ik ben blij met mijn leven en dankbaar voor iedereen en alles om me heen.

De koersverandering betekende ook dat ik alle posities in toezicht- en adviesraden in Nederland neerlegde en mijn coaching & adviespraktijk verhuisde naar ZOOM. Door de coronamaatregelen waren er – met één uitzondering – geen afscheidsbijeenkomsten en dergelijke.

Gisteren werd ik blij verrast met dit afscheidsfilmpje van PZC Dordrecht, een organisatie waar ik enkele jaren met heel veel plezier lid van de raad van toezicht was.

Het is fijn wanneer je (ex)collega’s, terwijl je nog leeft, met je delen hoe ze je als professional ervaren. Moeten we blijven doen, elkaar bij leven waarderen.

Lieve collega’s van Crabbehoven, dank jullie wel voor deze hartverwarmende waardering, zo typisch Crabbehoven: aandacht voor mensen, aandacht voor elkaar. Ik vond het inspirerend en een voorrecht om samen met jullie te werken aan goede gezondheidszorg!

Geef een reactie
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: