search instagram arrow-down

Archief

Voer je e-mailadres in om je in te schrijven op dit blog en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Voeg je bij 43 andere abonnees
mei 2023
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Over mij

Foto credit: Arnaud Mooij

Dag, ik ben Filia Kramp, geboren en opgegroeid in Suriname, moeder van Pamela en Edgar. Edgar stierf in 2019. Vanaf 1975 woonde, studeerde en werkte ik in Nederland. Mijn werkervaring is breed en divers, met bijzondere aandacht voor mensen in hun omgeving (gezin/relaties, werk/organisaties, sociaal/samenleving) en met het thema leiderschap.

Ik ben opgeleid tot verpleegkundige, pedagoog/onderwijskundige, coach. Heb mij verdiept in en beziggehouden met: verplegen van zieke mensen; onderwijs aan en begeleiding van studenten in hoger onderwijs; directievoering en besturing van organisaties in hoger onderwijs, gezondheidszorg en jeugdzorg; adviesraden in gezondheidszorg en toezicht/governance in not for profit organisaties (ngo).

In juli 2020 werd Curaçao mijn thuisbasis, werkplaats en mijn hub voor reizen in de Caribische regio en Noord- en Zuid Amerika. Deze site is mijn open en veilige werkruimte, jij mag erin rondkijken en meenemen wat je nodig hebt.

Begin 2020 gooide ik het roer om en besloot mijn tijd volledig te besteden aan schrijven, reizen en anderen inspireren. Dat inspireren doe ik door op deze site te publiceren over maatschappelijke gebeurtenissen en ontwikkelingen. Ook schrijf ik over onderwerpen die een relatie hebben met het thema van het boek waar ik aan werk; en over persoonlijke & professionele ontwikkeling en samenwerken. Soms ook over een reis of over kunst, want kunst geeft betekenis aan leven. Ik inspireer ook met lezingen of workshops over de onderwerpen waar ik over schrijf.

Mijn site heet Kringloop van Moed, omdat ik de principes van Kringloop van Moed waardevol vind en ernaar streef ze in mijn leven tot uiting te brengen. Ik streef naar een helend en overvloedig leven.

%d bloggers liken dit: